Kontakt/Lokalizacja

 Jeśli chcesz się z Nami skontaktować:

 

1. Adres email: sklep@sioubiz.pl

2. Numer tel: +447514993130   /    +48570096771   -  składanie zamówień oraz informacje o złożonych zamówieniach. Od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 do 17.00.

 +48535055930  -  oferty oraz zapytania hurtowe, reklamacje, porady odnosnie produktów. Od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 do 17.00

3. Komunikator skype: "sioubiz"

 

 

Magazyn nr. 1

Londyn, SW17 9JR

phone:  +447514993130

 

Magazyn nr. 2

Jelenia Góra,  58-560,

phone: +48535055930 od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 do 17.00

phone: +48570096771 od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 do 17.00

 

Magazyn nr. 3

Warszawa - Praga, 03-963

phone: +48531696909

Odbiory osobiste w magazynie w Warszawie możliwe są przy wcześniejszym umówieniu się na odbiór. W grę wchodzi również dowóz na terenie i w okolicach Warszawy po wcześniejszym ustaleniu kosztów dowozu.

 

Magazyn nr. 4

Kargowa k/ Zielonej Góry, 66-120

phone: +48535055930

Odbiory osobiste w magazynie w Warszawie możliwe są przy wcześniejszym umówieniu się na odbiór. W grę wchodzi również dowóz na terenie i w okolicach Warszawy po wcześniejszym ustaleniu kosztów dowozu.

 

 

 

Biuletyn informacyjny

Zapisz się do newslettera, aby otrzymać 10% rabatu na zakupy w Sioubiz.pl

Twój koszyk
jest pusty.

Aby dodać produkt do koszyka, kliknij przycisk "dodaj do koszyka".

Sonda

Jaki rodzaj uprawy preferujesz?

  Zobacz wyniki

PRZEWODNIK PO NIEDOBORACH - MAGNEZ

7 czerwca 2017

Magnez jest niezbędnym składnikiem między innymi dla roślin. Stanowi w nich budulec chlorofilu (zielone części rośliny) i dlatego też jest kluczowym elementem dla procesu fotosyntezy. Równocześnie odgrywa on istotną rolę w przepływie energii. Wraz z wapniem stanowi także składnik wody użytkowej wpływający na jej twardość. Nieorganiczne nawozy magnezowe są produkowane przy użyciu tych samych składników podstawowych, które wykorzystywane są do produkcji nawozów potasowych.

czytaj »
Archiwum aktualności